Miercuri, în urma unui control al Primăriie Ploiești, compania Rosal a fost amendată pentru dezastrul din zona străzii Carol Davila. 

Ziarul Incomod a fost la fața locului, a transmis live pe Facebook și a stat de vorbă atât cu reprezentanții municipalității, cât și cu cei ai firmei Rosal.

DETALII AICI: VIDEO: Primăria verifică acum activitatea Rosal! Inspectorii controlează rampele pline de gunoaie din oraș

Reprezentatul Rosal s-a plâns că oamenii depozitează mai mult gunoi decât înainte și că operatorul abia face față, explicând, totodată, că este respectat graficul de colectare.

Nu mai departe de câteva ore de la controlul făcut de Primăria Ploiești, RASP și Poliția Locală (care s-a lăsat și cu amenzi), am primit noi dovezi că Rosal nu-și face treaba.

Pe strada Mărășești, una dintre cele mai importante din Ploiești, gunoiul trebuia ridicat de marți și zăcea în drum și astăzi (miercuri) după-amiază. 

Bonus: Rampa de la blocul 42 de pe strada Sergent Mateescu:

1 COMENTARIU

  1. Administratia publica locala a incheiat cu Rosal un contract in defavoarea cetatenilor . Nu a stabilit conditii dure de reziliere a contractului . In plus , o localitate ca Ploiestiul trebuia sa aibe cel putin trei societati prestatoare de astfel de servicii . Concurenta pe aceasta piata este in beneficiul cetatenilor . Dar ea nu este dorita de administratia publica locala pentru ca are interese .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here