Victor Micu, președintele Asociației Eurotaxi Ploiești, a contactat redacția Incomod pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că firmele de taxi din Ploiești sunt la un pas de faliment. Acesta spune că s-au luat toate măsurile de siguranță pentru călători și că oamenii pot avea încredere să circule în continuare cu taxi-urile.
“Restricțiile de circulația cred că au afectat toate societățile. Dacă până să fie puse restricțiile aveam 2.500-2.600 de comenzi, acum numărul s-a redus la 5-600. Măsurile de siguranță care s-au luat sunt aceleași măsuri folosite și indicate de Ministerul Sănătății, adică șoferii au măști, mănuși, folosim dezinfectanți. Mai mult decât atât, majoritatea taxiurilor au prins o folie de nailon mai groasă care delimitează locurile din față de cele din spate, folia fiind făcută de o firmă care se ocupă de colantarea mașinilor care fac taximetrie.
Puneți-vă în locul unuia dintre noi măcar o zi și încercați să vă gândiți că și noi avem familii, copii, părinți pe care am putea să-i infectăm, suntem unii dintre cei mai expuși la infectare. Din acest motiv a trebuit să facem tot ce se poate din punct de vedere al igienizării atât al mașinii, cât și al personalului.”, spune Victor Micu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here