Fiul Dianei Șoșoacă a fost urmărit de poliție în această dimineață de polițiștii rutieri, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Bărbatul conducea beat pe DN1.

În această dimineață, în jurul orei 7:55, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce se deplasa pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotești. În ciuda semnalelor efectuate, șoferul și-a continuat deplasarea, astfel că echipajele de poliție au procedat la urmărirea autoturismului.

După 300 m, conducătorul auto, în vârstă de 20 de ani, a fost prins și oprit de polițiști. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, potrivit surselor ProTv, la vederea polițiștilor, el le-a spus că nu a văzut semnul agenților, precizând, însă, că este fiul Dianei Șoșoacă, potrivit surselor ProTv.

“În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, au transmis reprezentanții poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here