Pasionat de mașini, Valentin Dragnea ar fi cheltuit nu mai puțin de 78.000 de euro pentru a-și tuna autoturismul Volkswagen Golf. Factura ar fi fost achitată de Tel Drum, în 2010, susțin jurnaliștii de la Rise Project. 

Dragnea jr. și-a transformat “Golful” într-un bolid de 776 de cai putere. Modificările au costat 78.000 de euro, iar factura ar fi fost plătită de Tel Drum. Valentin Dragnea a intrat astfel în posesia celui mai puternic Volkswagen Golf din România.

 

Potrivit Rise Project, Valentin Dragnea îi trimitea mailuri lui Petre Pitiș, directorul general al Tel Drum, cu facturi fictive care ar fi ascuns însă costurile transformării mașinii.

 

Presa din Teleorman a relatat pe larg depre pasiunea lui Valentin Dragnea pentru automobile și le-a trecut în revistă pe cele pe care le ținea într-un garaj în care, pentru a se păstra o temperatură ideală pe timp de iarnă, era instalat un calorifer: un BMW X5, un VW Golf R, un Audi S3, un Audi A8 sau o Skoda Octavia RS, dar și un Rover deținut de Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea.

BMW achiziționat la Ploiești și tunat pentru fiul lui Dragnea

În luna mai 2018, Liviu Dragnea posta un selfie, pentru a-i asigura pe utilizatorii cu care discuta că este chiar el cel care le răspunde. Șeful PSD se afla la volanul lui BMW, care nu apărarea în declarația de avere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bolidul fusese cumpărat de fiul său, pe o firmă la care este acţionar majoritar, au declarat, la vremea respectivă, pentru G4Media.ro surse din reprezentanţa auto.

Valentin Dragnea a cumpărat automobilul în 2016 de la dealerul BMW Proleasing Motors Ploiești, contra sumei de circa 130.000. Maşina este un BMW 740, an de fabricație 2015, motor 3000 centimetri cubi, 320 cai putere.

Potrivit G4Media.ro, fiul lui Liviu Dragnea a mai achiziționat de la Proleasing Motors Ploiești și un BMW X6 M , care a costat inițial 148.000 euro. Dragnea jr. a mai plătit 35.000 de euro pentru dotări suplimentare. 
Mașina a fost revândută câteva luni mai târziu, cu aproape 100.000 euro. Fotografiile cu această a doua mașină sunt realizate la sfârșitul verii anului 2016, la dealerul BMW Proleasing Motors Ploiești. Angajații dealerului au declarat că BMW-ul X6 M a fost achiziționat pe societatea Romcip – Ferma Salcia și că, în 2016, era unic în România.
Surse din cadrul BMW Proleasing Motors Ploiești au dezvăluit pentru Ziarul Incomod că fiul lui Dragnea a comandat următoarele dotări:
*interior full piele alcantara și volan: 2.550 euro
*pachet spoilere carbon 3D design Japan: 3.500 euro
*capotă Hamann carbon: 6.000 euro
*evacuare Akrapovic: 4.500 euro
*jante HSR  7.790 euro
*turbo Manhart injectoare soft 770 CP: 9.800 euro.

 

1 COMENTARIU

  1. Tunarea unu Volkswagen Golf costa ceva, dar nici chiar atat!
    Nu merita !
    Pentru ce ?
    Poate se pregateste pentru cursa din campionatul Brazilian Stock Car sau pentru Marele Premiu al Braziliei – Sao Paulo din noiembrie 2018 … sau cine stie pe mai unde … in Madagascar !…
    Se cunoaste insa cine este … copilotul !?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here