fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Fiul preotului din Lipănești, acuzat că a ucis o femeie pentru a-i lua banii, a fost deferit Justiției

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Teodor Mina Marin, în vârstă de 23 de ani, fiul preotului din comuna Lipănești, a fost deferit Justiției, fiind acuzat că a omorât o femeie de 63 de ani pentru a-i lua banii. Procesul a început pe data de 12 septembrie, iar Teodor Mina Marin este judecat pe fond la Tribunalul Prahova pentru omor calificat prin cruzimi. Următoarea ședință de judecată a fost programată pentru prima zi a lunii octombrie.

Acuzațiile aduse de procurori tânărului din comuna prahoveană Lipănești sunt dintre cele mai grave. Conform portalului instanțelor de judecată, Teodor, fiul adoptiv al preotului din comună, este acuzat de omor calificat prin cruzimi, faptă pentru care riscă închisoare pe viață, dacă procurorii vor reuși să probeze vinovăția.

- Reclamă -

Teodor Mina Marin este judecat în stare de arest preventiv. El a fost încarcerat încă din luna februarie, iar Tribunalul Prahova a prelungit măsura preventivă până în prezent.

Teodor este principalul suspect al crimei care s-a petrecut în noaptea de 3 spre 4 februarie în Lipănești. Inițial, cazul a fost tratat drept un accident mortal provocat de un incendiu. Pompierii au fost chemați de vecini să stingă flăcările care cuprinseseră casa unei femei, care locuia în imediata apropiere a casei parohiale. După stingerea incendiului, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al proprietarei casei. Abia la Serviciul de Medicină Legală, pe corpul victimei au fost găsite zeci de urme de lovituri provocate, susțin medicii legiști, de un obiect ascuțit.

La finalizarea anchetei s-a stabilit că femeia fusese înjunghiată cu un ciob de sticlă (o farfurie spartă), apoi agresorul a incendiat casa. Teodor și-a recunoscut fapta, punând totul pe seama băuturilor alcoolice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img