Florica Niță (foto sus), autopsiera de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, s-a pensionat anticipat, depunându-și în acest sens dosarul de pensionare care a și fost aprobat de comisia aferentă, au declarat pentru ziarul Incomod surse din cadrul unității medicale.

Aceleași surse au mai precizat că la finalul anului trecut conducerea unității spitalicești luase decizia de a verifica activitatea celebrei autopsiere a spitalului și, coincidență sau nu, la scurt timp după aceasta s-a pensionat anticipat.

Reamintim că Florica Niță, cunoscută în Ploiești drept “tanti Florica de la morgă”, a fost implicată de-a lungul anilor în repetate scandaluri și chiar a fost condamnată definitiv, în primăvara anului 2017, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru instigare la distrugere.

În respectivul dosar, “tanti Flori” a fost trimisă în judecată după ce a fost acuzată că a plătit mai multe persoane să incendieze coșciugele unei firme de pompe funebre, în condițiile în care și familia autopsierei deține o afacere în domeniu.

În 2010, Florica Niță a fost mutată disciplinar la Spitalul Municipal Schuller din Ploiești, după ce a fost acuzată că a condiționat eliberarea cadavrelor din morga Spitalului Județean, obligând aparținătorii să apeleze la serviciile funerare ale societății sale, însă, ulterior s-a întors la morga Spitalului Județean de Urgență Ploiești, de unde recent s-a pensionat.

2 COMENTARII

 1. Ha ha!ce stire!!!!duca seeeee!!!
  Ajungeeeeeee!
  Dar cine mai pleaca ?????cati sefi de sectie ar trebui sa plece care au împlinit 65 ani????
  De ce tin unele plosnite????
  Faceti curat si sa iasa la pensie!!!!
  Sau mai au de schimbat masini????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here