fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

Florin Măcinic, candidat AUR la Primăria Valea Călugărească: „Îmi iubesc comuna și vreau să aduc schimbarea!”

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Florin Măcinic este fiu al comunei Valea Călugărească și un antreprenor de succes. Acum patru ani a decis să intre în politică.

Nu întâplător a ales Alianța pentru Unirea Românilor. Spune că a crezut din primul moment în această mișcare, în George Simion și s-a regăsit în pilonii AUR: națiunea, credința, familia și libertatea.

Acum, a decis să candideze pentru funcția de primar al comunei Valea Călugărească. A decis să-și pună experiența și pasiunea în slujba comunității sale. După 34 de ani de stagnare și dezamăgire sub conducerea PSD și PNL, Florin Măcinic s-a hotărât să acționeze, determinat de revolta pe care a simțit-o văzând cum România nu a evoluat, ci a fost, în opinia sa, prădată și distrusă.

- Reclamă -

„Îmi iubesc comuna și îmi iubesc concetățenii. Valea Călugărească are un potențial uriaș, din punct de vedere uman, economic, turistic și administrativ”, a declarat Florin Măcinic. El subliniază că ultimii patru ani de mandat au fost marcați de stagnare, cu multe promisiuni făcute în campanie, dar fără realizări concrete: „Unde sunt milioanele de euro de care tot aud? Puținele investiții făcute în comună au fost supraevaluate”, a mai adăugat candidatul AUR.

Florin Măcinic și echipa sa au lucrat intens la dezvoltarea unor proiecte menite să aducă plus valoare în Valea Călugărească, atât din punct de vedere economic, cât și turistic. Însă, cel mai drag proiect pentru el este cel care vizează educația. „Copiii sunt viitorul nostru, iar dacă nu avem grijă de ei, viitorul este compromis, pierdut”, spune Florin Măcinic.

Proiectul său de suflet implică înființarea unei rețele de centre de zi pentru copiii proveniți din medii defavorizate, acei copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse sau din familii monoparentale, copii cu un grad ridicat de risc de abandon școlar. „Educația este esențială, așa că voi lupta ca toți copiii din Valea Călugărească să aibă acces egal la educație”, a explicat candidatul AUR.

- Reclamă -

Aceste centre de zi vor funcționa în completarea actului educațional din școli, oferind copiilor o masă caldă, ajutor la teme, consiliere și sprijin în privința rechizitelor și hainelor. „Este esențial să ne asigurăm că toți copiii vor avea parte de un viitor așa cum merită. Să ajutăm generațiile viitoare să o ducă mai bine decât am dus-o noi. Să facem totul ca să nu ne mai plece copiii din țară”, a precizat Florin Măcinic.

Prin această candidatură, Florin Măcinic își dorește să aducă o schimbare reală în Valea Călugărească, punând accent pe transparență, responsabilitate și dezvoltare sustenabilă. El face un apel către locuitorii comunei să îi acorde încrederea lor, promițând că va lupta pentru bunăstarea și viitorul lor.

(PE – Cod CMF 21240330)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...