Polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru a imobiliza un bărbat recalcitrant. O femeie din Strejnicu a sunat la Poliție pentru a anunța că este agresată atât ea, cât și fiul acesteia, de către concubin

Potrivit unor martori, când polițiștii au ajuns la adresă bărbatul recalcitrant i-a amenințat cu un par, așa că aceștia au folosit spray-ul iritant. Apoi, bărbatul ar fi intrat în curtea unui vecin de unde a ieșit alergând cu o șipcă metalică înspre polițiști. Oamenii legii au tras focuri de avertisment în plan vertical pentru a-l soma să se oprească pe bărbatul care îi amenința cu moartea, ne-au mai povestit martorii.

Poliția nu a comentat faptul că polițiștii au folosit focuri de armă și nici dacă bărbatul i-a amenințat sau nu pe oamenii legii.

Redăm mai jos integral comunicatul Poliției Prahova:

“La data de 5 august a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie din comuna Strejnicu despre faptul că ea și fiul acesteia sunt agresați de concubinul femeii.

În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă, care s-a deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că femeia, în vârstă de 23 de ani, prezintă urme vizibile de violență, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În cauză, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin provizoriu de protecție.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here