Polițiștii au tras focuri de armă în timpul unor percheziții de amploare desfășurate joi dimineață, 17 septembrie, la membrii unui clan interlop din București, Ilfov și Teleorman, anunță realitatea.net.

Polițiștii și procurorii au descins în această dimineață la domiciliile unor membrii ai clanului, într-o amplă acțiune de percheziții ce vine ca urmare a măsurilor luate de Ministerul de Interne privind combaterea infracțiunilor de orice fel, dar și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

“Astăzi, la nivelul Poliției Române, se efectuează 37 de percheziții domiciliare pentru combaterea infracționalității, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale. Toate activitățile de azi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul MAI de combaterea a infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Dintre cele 37 de percheziții, 16 au avut loc în Capitală la o grupare specializată în săvârșirea infracțiunii de șantaj și amenințare. De asemenea, această grupare este cercetată și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Vor fi aduse 15 persoane la sediul Poliției Capitalei pentru a fi audiate iar perchezițiile au loc în municipiul Bucuresti, județul Ilfov, dar și în județul Teleorman”, a declarat Ciprian Românescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus.

Din primele informații, se pare că focurile de armă au fost trase de polițiști în cazul perchezițiilor domiciliare din județul Ilfov, și asta după ce un bărbat ar fi încercat să fugă.

Potrivit realitatea.net, este vorba despre membrii grupării Sadoveanu, cunoscută că acționează în sectorul 1 din Capitală. În urma perchezițiilor au fost găsite mai multe arme albe, dar și un pistol cu bile.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here