fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

A fost aprobat calendarul curselor de trap de pe Hipodromul Ploieşti în 2022

Citește Și

- Reclamă -
Veste bună pentru iubitorii hipismului! Aprobat astăzi de Consiliul Local, calendarul curselor de trap de pe Hipodromul Ploieşti propune 21 de reuniuni în 2022, între 27 martie şi 11 decembrie. Pe lângă Marele Premiu Regal, vor mai exista 7 curse din categoria Gold, 19 Silver şi 75 de clasele I, II şi III, cu un fond total de premiere de 250.000 de lei.

Noul sezon de pe Hipodromul Ploieşti va debuta în această duminică, potrivit tradiţiei, cu Premiul de deschidere, cursă din categoria Silver. Prima cursă Gold a anului ar urma să aibă loc pe 10 aprilie, când e programat Premiul Hipodromului Ploieşti. Calendarul curselor de trap din 2022 include alte şase alergări de acest tip, programate pe 4 septembrie, 2, 16, 30 octombrie, 27 noiembrie şi 11 decembrie.

Ca în fiecare an, capul de afiş va fi Marele Premiu Regal al României la Trap, programat pe data de 3 iulie.

- Reclamă -

Pe lângă calendarul curselor de trap din 2022, Consiliul Local Ploieşti a aprobat şi fondul de premiere, cu o valoare totală de 250.000 de lei, sumă care va fi asigurată de CSM Ploieşti din sponsorizări şi alte venituri proprii. Cea mai mare valoare, de 18.000 de lei, va fi rezervată pentru Marele Premiu din 3 iulie. Mai departe, fiecare cursă din categoria Gold va avea un fond de premiere de 4.800 de lei, la categoria Silver acesta va fi de 3.600 de lei, la clasa I – 2.400 de lei, la clasa a II-a – 1.800 de lei şi la clasa a III-a 1.200 de lei.

În timpul şedinţei, primarul Andrei Volosevici a solicitat lămuriri din partea conducerii CSM Ploieşti şi a viceprimarului Daniel Nicodim, cel care coordonează activitatea clubului, cu privire la veniturile CSM, sursa bugetare ale premiilor şi proprietarii de cai care au obţinut premii. Totodată, el a solicitat o informare şi cu privire la litigiul existent deschis de Asociaţia Calului de Trap pe tema regulamentului specific aprobat anul trecut pentru Hipodromul Ploieşti.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut