fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Fost director din cadrul Ministerului de Justiției, denunț la Parchetul General

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Fostul director din cadrul Ministerului de Justiției, Ingrid Mocanu, s-a prezentat la Parchetul General pentru a depune o plângere împotriva procurorului care a instrumentat dosarul ANRP.

„Este vorba despre un denunț împotriva procurorului de caz pe care deja l-am anunțat. Având în vedere ceea ce se dezvăluie la televizor, în opinia publică, află deja foarte multe lucruri. Procurorii nu au absolut niciun fel de apăsare și își continuă liniștiți abuzurile. (…) Noi, astăzi, ne demonstrăm  nevinovăția în instanțe, nu trebuie să ne mai dovedească ei vinovăția. (…)După cum am mai spus, în momentul în care au constatat că rapoartele de evaluare erau corecte și că nu există niciun fel de prejudiciu, au început să cheme conducerea evaluatorilor, inclusiv secretare, și prin presiuni au încercat să obțină opinii contrare. Probele sunt deja la dosar, pentru că modalitatea în care e instrumentat acest dosar se află deja în dosar. Eu sunt sigură că, la un moment dat, adevărul va ieși la iveală.”, a spus Ingrid Mocanu.

- Reclamă -

În martie, Ingrid Mocanu Popa a fost reţinută în acest dosar, fiind suspectată că a participat, alături de alţi membri al Comisiei ANRP, la acordarea unor despăgubiri supraevaluate cu 75 de milioane de euro.

Ingrid Popa Mocanu a fost scoasă atunci din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) având cătuşe la mâini şi a fost urcată într-o maşină a Poliţiei, ea fiind transportată la Arestul Central.

„Nu am făcut nimic. Sunt faptele evaluatorilor. Eu nu am produs niciun prejudiciu”, spunea Ingrid Mocanu Popa la ieşirea din DNA.

- Reclamă -

Sursa: www.stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img