Ionel Onofraș, fostul primar al orașului Iași, este reținut, fiind acuzat că a hărțuit trei minore, iar pe una ar fi obligat-o să-i facă sex oral, scrie Ziarul de Iași. Minorele veneau la studioul foto al acestuia.

„Astăzi, 03 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi cu sprijinul luptătorilor SAS Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală.

Un bărbat bănuit de comiterea faptelor a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări. Faptele ar fi fost comise în perioada 2020-2021, cele 3 victime fiind minore”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Ionel (Bebe) Onofras a fost unul dintre primii ieșeni după 1989.

La 26 de ani a devenit primar al Iașului, însă mandatul sau a fost unul scurt, din decembrie 1989, până în februarie 1990.

În anul 2016 a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare, fiind acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune, dar a fost eliberat în anul 2018, în baza recursului compensatoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here