Emanuel Saghel, Adrian Rădulescu și Constantin Ispas, reținuți de DNA Ploiești

Saghel Emanuel, Rădulescu Adrian și Constantin Ispas, trei ofițeri cercetați în prezent de DNA pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență și operațiuni financiare incompatibile cu funcția, au fost trimiși în judecată în alt dosar de DNA Ploiești, iar în urma perchezițiilor procurorilor a fost descoperită o veritabilă bază de date formată din sinteze, note informative și rapoarte care vizau zeci de persoane din diferite medii. Potrivit declarațiilor martorilor din dosar cei trei ofițeri își acordau sprijin reciproc, protejând anumite afaceri sau fabricând dosare penale persoanelor care le puteau leza interesele. În acest scop aceștia au adunat de-a lungul anilor informații despre nenumărate societăți comerciale, sau despre persoane importante din județ, de la interlopi mai mult sau mai puțin cunoscuți până la politicieni influenți sau foști și actuali șefi din Poliție.

În urma perchezițiilor efectuate de procurori în birourile și la domiciliile celor trei ofițeri, Saghel, Rădulescu și Ispas, au fost găsite sute de documente, de la note și rapoarte informative, la documente clasificate și secrete de stat sau fișe de la Evidența Persoanelor.

Printre cei despre care cei trei ofițeri adunau informații se numără și un fost șef al Serviciului Român de Informații Prahova! Rămâi pe ziarul Incomod, în cursul zilei de astăzi vom publica documentele găsite la perchezițiile efectuate la cei trei ofițeri care îl vizau pe acesta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here