Pesediștii au început să facă dezvăluiri, unii despre ceilalți, după ce fostul ministru al Justiției Tudorel Toader și fostul premier Viorica Dăncilă au spus că Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au insistat pentru modificarea Codului Penal prin ordonanță de urgență și pentru amnistie și grațiere. 

Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, a venit cu dezvăluiri despre cei doi.

„Interesant este însa cum uită domnul Tudorel Toader vacanța petrecută la Neptun împreună cu familia alături de Liviu Dragnea.

Și mai uită cred și despre rugămințile fierbinți pe care i le adresa lui Liviu Dragnea din 2017 până în 2019 fără încetare ca PSD să o susțină pe Marieta Safta judecător la CCR.

Ah, da și mai uită și despre discuția privind scoaterea președintelui din circuitul de numire a procurorilor, în care Liviu Dragnea i-a spus că nu este de acord, dar el a promovat legile fix cu această formulare.

Și cu siguranță uită și de insistențele la Viorica de a o salva pe doamna Safta atunci când a devenit incompatibilă și a trebuit să demisioneze din minister.

Și da, a uitat și cum domnia sa și doamna Safta blocau toate actele normative ale Guvernului, toți miniștrii Cabinetului fiind exasperați că nu primesc avize.

Și uită și despre jignirile inacceptabile la adresa jurnaliștilor.

Să nu mai punem la socoteală și OUG cu dedicație prin care fiul sau a devenit asistent universitar fără concurs.

Ah, și desigur Ordinul de ministru prin care se făcea notar ca să-și aducă fiul de la ‘țară’ la oraș… Stați că am pierdut șirul…”, a scris Anca Alexandrescu.

Fosta consilieră a luat-o la țintă și pe Viorica Dăncilă. 

„Dar Viorica oare ce își mai amintește? Hai că e interesant!

Cum s-a dus la Timmermans și i-a explicat că trebuie dat OUG de armonizare a deciziilor CCR? Ah, asta nu? Cum s-a văzut cu abasadorul SUA la UE să îi explice nedreptățile din justiție? Nu-și amintește?

Sunt sigură că Ana Birchall le poate aminti și Vioricăi și lui Tudorel muuulte!

Sau poate își amintește de vacanțele la mare, la munte, când juca ping pong cu domnul președinte!

Ah, nu-și mai amintește! Dar poate despre Legea apelor minerale? Sau Legea minelor? Nu? Sunt sigură însă că unii își amintesc.

Și sunt la fel de sigură că atunci când lui Liviu Dragnea i se va aprobă să vorbească cu presa, va confirmă tot ce am spus mai sus. Unii au memoria scurtă, sau selectivă… sau mult tupeu și cu siguranță nu au caracter!”, a adăugat Anca Alexandrescu.

Adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here