O percheziție domiciliară a fost făcută în această dimineață de poliție acasă la soții Brigitte și Florin Pastramă, susțin sursele G4Media.

Fosta soție a tenismenului Ilie Năstase și actualul său soț sunt acuzați de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Conform acelorași surse, cei doi vor fi aduși la sediul poliției Sectorului 2 și audiați în acest dosar.

“Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.
Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, a transmis Poliția Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here