teodorovici jurnalonline.info 624x436 600x419

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, a fost audiat la Direcția Națională Anticorupție joi dimineață, 4 iunie, pentru clarificări într-un dosar penal.

Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici a plecat de la sediul Direcției în jurul orei 10:00, informează realitatea.net.

“A fost un dosar cred că de prin 2013 asupra căruia am primit o informare de clasare și am făcut o solicitare legală să văd ce anume a fost în dosar, ce convorbiri, ce discuții”, a spus Eugen Teodorovici, la ieșirea de la DNA.

Întrebat despre ce dosar era vorba, acesta a replicat: “Credeți-mă că nici nu am întrebat. Chiar i-am spus domnului procuror că nu știu care este speța exact, am căutat și eu pe net, dar am înțeles că este altă speță. Nu am fost audiat în acel dosar, în 2013.”

“Doar am fost notificat că dosarul respectiv din 2013 s-a clasat. Am primit acasă hârtia, fără să știu exact despre ce este vorba. Procurorii nu m-au întrebat nimic, eu am venit să aflu de la dânșii, să ascult acele înregistrări telefonice din acea perioadă. Am ascultat 2-3, dar am zis că nu este nevoie să mă ascult pe mine. Mi-am adus aminte de unele discuții pe care le-am avut cu diverși politicieni la acea vreme, în funcții foarte înalte, din toate partidele politice. Mi-a trezit un gust amar. Am zis că poate cei care ar trebui să fie subiectul acestei verificări tocmai ei nu sunt. Mi-am amintit eu, ascultând una din convorbirile din acea perioadă, despre această situație din România, că sunt foarte multe persoane, din păcate în poziții foarte înalte, care poate ar trebui să vadă… Din lumea politică din România, din toate partidele”, a mai spus Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here