Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a declarat joi, într-un interviu MEDIAFAX, că interviul lui Sebastian Ghiţă, prezentat miercuri de Evenimentul Zilei, arată mai mult ca o “răfuială între găşti”, deoarece fostul parlamentar încearcă să spună doar anumite lucruri, nu tot adevărul.
“Din punct de vedere al devoalării unor lucruri, Ghiţă este o persoană curajoasă, dar după interviul de aseară am avut un gust amar din punct de vedere al celui care încearcă să arate anumite lucruri. Când vii şi spui că o să prezint o fotografie… Lucrurile acestea arată ca o răfuială între găşti”, a declarat Daniel Dragomir.

“Dacă e ceva de spus public, spunem cu documente. Dacă spunem că Maior nu ştia, că Florian Coldea era rău, Dâncu şi Rus erau extraordinari…Să spunem lucrurilor pe nume. Ori arătătm ce s-a întâmplat, ori încercăm să metamorfozăm sistemul şi să rămânem la butoane, dar să arătăm că au fost abuzuri la Ploieşti şi nu ştiu unde”, a mai spus Dragomir.

Evenimentul Zilei a prezentat, miercuri, un interviu cu fostul parlamentar Sebastian Ghiţă în care acesta vorbeşte despre plecarea sa din ţară, ultima întâlnire cu Florian Coldea şi despre faptul că George Maior nu ar fi fost de acord în toate deciziile cu adjunctul său de la SRI.

Ghiţă vorbeşte şi despre o fotografie în care ar fi împreună cu Laura Codruţa Kovesi, dar poza a fost prezentată doar jurnalistului Ion Cristoiu. 

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here