mazare2

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, condamnat la nouă ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor fictive de plaje din Mamaia, a fost repartizat să lucreze la atelierul de croitorie al Penitenciarului Rahova, unde este încarcerat.

Anunțul a fost făcut de fratele fostului edil, Mihai Mazăre, care a adăugat că fostul lider PSD și-ar fi dorit să lucreze la atelierul auto al închisorii.

„Am vorbit și astăzi cu el, mi-a spus că a fost repartizat să lucreze la atelierul de croitorie al penitenciarului. Încă nu știe ce presupune chestiunea asta, dar foarte bine, o să meargă acolo să lucreze. El poate ar fi avut o preferință spre atelierul auto, dar nu înseamnă că la atelierul de croitorie nu e bine. O să vadă cum se adaptează și, dacă la o adică ar fi o problemă, poate face o solicitare să fie mutat la atelierul auto. Bine, nu e decizia lui, e decizia conducerii penitenciarului”, a explicat Mihai Mazăre la Antena 3.

Mama lui Radu Mazăre a declarat, vinerea trecută, după ce l-a vizitat la Penitenciarul Rahova, că s-ar putea ca de săptămâna viitoare fiul ei să fie dus la muncă, la un atelier de reparaţii auto sau la tâmplărie. Ea a spus că fiul ei citeşte în penitenciar şi că nu intră în contact cu foarte multă lume, iar perimetrul unde poate ieşi este destul de mic, astfel că se învârte în cerc două ore, pentru a face mişcare.

Fostul primar al Constanţei se afla de aproape un an şi jumătate în Madagascar, el fiind extrădat în 20 mai.

Sursa: www.g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here