volosevici

Roberta Anastase, deputat PNL de Prahova, a declarat că este nemulțumită de „gașca” formată în jurul primarului Adrian Dobre! Din ”gașca” la care face referire fac parte mai multe persoane care alături de edilul-șef conduc orașul, de exemplu city-managerul Teodora Marin și consilierii personali ai primarului, Eugen Prună și Gabriel Hornoiu.

Duminică, 10 septembrie, la Festivalul Cașcavelei, a declarat: ”Sunt nemulțumită de ”gașca” formată în jurul primarului, toți fiind oamenii lui Volosevici. Toți cei care îl înconjoară pe primar au ajuns în aceste funcții la sfatul lui Andrei Volosevici, care era încă membru PNL la momentul la care Dobre a câștigat primăria.”.

CITEȘTE și Roberta Anastase, nemulțumită de ”gașca” formată în jurul primarului Adrian Dobre

După apariția articolului, fostul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici ne-a trimis un punct de vedere privind afirmațiile Robertei Anastase:

”Referitor la comentariile doamnei Anastase doresc doar să fac câteva comentarii menite să lămurească clar ridicolul acestei situații speculate public de doamna deputat:
1. Nicio persoană angajată în primăria Ploiești, din sau din afara anturajului lui Adrian Dobre, nu este “omul meu”. Sunt foarte mulți oameni pe care îi cunosc prin prisma funcțiilor deținute, îi respect pe majoritatea, orice alt comentariu este ridicol și ne duce undeva în perioada de tristă amintire
2. Roberta Anastase a identificat cei trei oameni vinovați de ce se întâmplă în primăria Ploiești. Foarte bine! Primarul Ploieștiului este liber să îi dea afară. Doamne ajută ca toate să se rezolve în Ploiești după această măsură.
3. Ca să fie foarte clar: nu mai dețin funcții publice, nu mi le mai doresc și aș ruga-o respectuos pe doamna Anastase să se preocupe mai mult de bârna din proprii ochi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here