fbpx
luni, mai 29, 2023

FOTO EXCLUSIV. Fostul şef al IPJ Prahova, agent de pază pe stadionul Ilie Oană

Citește Și

- Advertisement -

Un cititor al ziarului nostru ne-a trimis mai multe fotografii în care se poate observa cum fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, Viorel Dosaru, este steward la meciul Dinamo-Juventus ce se desfășoară astăzi, 15 iulie, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

La sfârşitul lunii iunie 2012, comisarul şef Viorel Dosaru a fost împuternicit, prin Ordin al Ministerului Administraţiei şi Internelor, să preia conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova (IJP). Viorel Dosaru a evoluat în ierarhia poliţienească pornind de jos, fiind ajutor de şef de post, agent de ordine, agent de poliţie rutieră, ofiţer de rutier, ofiţer judiciar, ofiţer de cercetări penale. Începând cu anul 2001 a fost adjunct şef de poliţie municipală, răspunzând de ordine publică şi circulaţie timp de cinci ani, apoi şef al Poliţiei Municipale Ploieşti, adjunct al şefului IPJ Prahova, iar ultimul post a fost cel de şef de Logistică.

- Advertisement -

Reamintim că Viorel Dosaru este fostul comandant al Poliției Prahova, care a fost arestat preventiv și, ulterior, trimis în judecată în dosarul intitulat „Papici” pentru luare de mită, trafic de influență, folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații și favorizarea făptuitorului. 

Se pare că celelalte persoane i se adresau lui Viorel Dosarul cu apelativul „domnule director”, așadar nu este exclusă nici ipoteza ca acesta să coordoneze activitatea celorlalți agenți de pază.

Iată mai jos imagini:

- Advertisement -

- Advertisement -

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta