Fostul inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Viorel Dosaru, va ieși la pensie! Potrivit surselor nostre din M.A.I., actualul subsecretar de stat își va depune dosarul de pensionare.

Viorel Dosaru a fost numit pe funcția de subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne pe data de 15 februarie 2016, prin decizia primului ministru Dacian Cioloș, publicată în Monitorul Oficial. În cadrul M.A.I, Dosaru este adjunct al secretarului de stat pentru ordine publică, înlocuindu-l pe Florea Oprea care a fost eliberat din funcția de subsecretar de stat.

Citește și: Șeful Poliției Prahova pleacă la Ministerul de Interne

În locul acestuia, la conducerea IJP Prahova a fost numit Eduard Mirițescu pe 18 februarie.  De altfel, imediat după ce chestorul Viorel Dosaru a plecat la București, Mirițescu a fost cel care i-a ținut locul temporar, până ce decizia a devenit oficială. Detalii aici!

Începând cu data de 24 septembrie 2015, comisarul şef de poliţie Eduard Mirițescu a fost împuternicit să exercite funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Citește și: Chestorul Viorel Dosaru are un nou adjunct

La sfârşitul lunii iunie 2012, comisarul şef Viorel Dosaru a fost împuternicit, prin Ordin al Ministerului Administraţiei şi Internelor, să preia conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova (IJP). Viorel Dosaru a evoluat în ierarhia poliţienească pornind de jos, fiind ajutor de şef de post, agent de ordine, agent de poliţie rutieră, ofiţer de rutier, ofiţer judiciar, ofiţer de cercetări penale. Începând cu anul 2001 a fost adjunct şef de poliţie municipală, răspunzând de ordine publică şi circulaţie timp de cinci ani, apoi şef al Poliţiei Municipale Ploieşti, adjunct al şefului IPJ Prahova, iar ultimul post a fost cel de şef de Logistică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here