fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Fostul șef al unei secții de poliție de Ploiești, dirijor de avioane. PAMFLET

Citește Și

- Reclamă -

Cosmin Moise, un polițist născut talent, dar care a murit speranță, dirijează acum cu mândrie avioanele la Otopeni. Fost șef al Secției nr. 2 Poliție Ploiești, cu ambiții de a ajunge inspector șef pe Prahova, Moise s-a remarcat când, după ce a luptat ani de zile cu infracționalitatea, a vrut să ia pulsul din interior și și-a bătut nevasta. Cum scandalul nu a atras destul atenția, omul s-a ambiționat să se remarce mai mult și și-a bătut și concubina. Fosta nevastă, oripilată probabil de halul în care ajunsese bărbatul pe care îl știa atât de ambițios, a cerut un ordin de restricție, nemaidorind să fie în preajma bravului om al legii. Ulterior a renunțat la cererea de chemare în judecată, dar chiar și așa, din anchetator, Cosmin Moise, băiatul ambițios care promitea atât de mult, a ajuns să fie anchetat pentru violență în familie.

Speranțele sale de a ajunge comandant pe Prahova au murit astfel, dar Moise s-a reorientat rapid în carieră. A fost mutat la Transporturi, la Otopeni, iar colegii, conștienți de omul de valoare pe care l-au primit în echipă, l-au înarmat rapid cu o vuvuzea și l-au trimis să sperie ciorile de pe piste. Din când în când, când e cuminte și nu mai bea, șefii îl lasă chiar să dirijeze avioane. Iar Cosmin Moise stă astfel și privește cerul plin de avioane care vin și pleacă, cum au venit și au plecat și speranțele sale de a fi șef de inspectorat.

- Reclamă -

Aceste material este un pamflet și trebuie tratat ca atare! Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Marcel Ciolacu, întâmpinat la Bacău: ”Kind reminder de la moldoveni”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a fost întâmpinat la Bacău de un grup de protestatari cu pancarte care au...
Sari la conținut