Daniel Claudiu Prodan, component al generaţiei de aur a fotbalului românesc, a murit în urma unui infarct, scrie digisport.ro. Fostul fotbalist avea 44 de ani.

Conform primelor informaţii, lui Daniel Prodan i s-a făcut rău în locuinţa sa din comuna Voluntari. Soţia a chemat salvarea iar primul echipaj a ajuns în circa un sfert de oră şi nu a mai putut face nimic.

Dorin Chioțea, jurnalist și bun prieten cu Daniel Prodan, a anunțat prin intermediul contului personal de Facebook că fostul internațional român a decedat în urma unui infarct.

Născut pe 23 martie 1972, la Satu Mare, Daniel Prodan şi-a început cariera la clubul Olimpia Satu Mare. S-a transferat la Steaua în 1993 şi a evoluat acolo 3 sezoane, în poziţia de fundaş central. Acelaşi post l-a avut şi în naţionala României la Campionatul Mondial din Statele Unite, din 1994, unde a fost integralist în cele cinci meciuri jucate de tricolori. A fost titular şi în naţionala care a participat la Campionatul European din Anglia, din 1996. A mai evoluat în carieră la Atletico Madrid, Rangers FC şi FC Naţional.

 Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here