Un alai de autorități locale, în frunte cu un sobor de preoți, au inaugurat un contor de gaze. Liderul PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică, a postat imagini din comuna Frumușica, unde preoții au sfințit contorul de gaze, iar oficialii s-au înghesuit să taie panglica din fața acestuia.

Deputatul Șoptică și primarul din localitate au adus la festivitățile pentru inaugurarea contorului de la școala din Frumușica un sobor de preoți, precum și un alai de directori de instituții descentralizate, care au tăiat panglica de pe contor, scrie Botoșani Necenzurat.

Liderul PNL Botoșani a promovat evenimentul pe pagina sa de facebook, unde a postat și imagini din timpul “ceremoniei”.
  • “Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce.
  • S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii.
  • Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu.
  • Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, a scris liderul PNL Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here