Accident grav pe drumul Ploiești-Târgoviște, DN 72, în zona localității Mija, comuna I. L. Caragiale! Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, inspector de poliție Alexandra Cristina Niculae, a declarat pentru ziarul Incomod că din primele cercetări un bărbat de 49 de ani, conducătorul unui TIR, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Aflat pe un podeț, TIR-ul s-a răsturnat pe calea ferată din apropiere.

Șoferul autovehiculului se afla singur în TIR și a fost rănit ușor, fiind transportat la spitalul din Târgoviște. Traficul feroviar este blocat în zonă.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 10.50, în jud. Dâmboviţa a avut loc un accident feroviar în zona localităţii Mija (comuna I. L. Caragiale). Un tir care se deplasa pe DN72 (pe un podeţ) a pierdut controlul direcţiei şi a căzut de pe carosabil peste calea ferată. Din acest motiv, traficul feroviar pe magistrala 302 Târgovişte – Ploieşti este la această oră întrerupt. Circulaţia rutieră pe DN72 se desfăşoară pe un fir, alternativ, iar şoferul vehiculului a suferit leziuni uşoare.”, anunță Centrul INFOTRAFIC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here