Un tânăr de 19 ani a murit pe loc după ce mașina în care se afla a ajuns sub locomotiva unui tren, vineri noapte, la Satu Mare. 

Alți doi tineri, o fată de 18 ani și un băiat de 20 de ani, au ieșit din mașină.

“Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru descarcerarea unei persoane, implicată într-un accident feroviar, între un autoturism și un tren, în cartierul Balta Blondă.

La fața locului s-au deplasat 15 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, una de terapie intensiva mobilă, iar cea de-a doua cu echipaj de prim-ajutor.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit în autoturism un tânăr în vârstă de 19 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Alte 2 victime, una de sex feminin, în vârstă de 18 ani respectiv una de sex masculin, în vârstă 20 de ani, s-au autoevacuat și au fost transportate cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru continuarea investigațiilor medicale”, relatează Antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here