Traficul rutier a fost restricționat pe DJ 219, duminică seară, pe banda de circulație Zâmbroaia – Predeal Sărari, din cauza unei alunecări de teren care a afectat drumul județean pe o lungime de aproximativ 12 metri. Evenimentul a fost înregistrat ca urmare a precipitațiilor însemnate cantitativ, căzute în ultima perioadă.

În urma celor constatate, Consiliul Județean Prahova, prin Direcția Județeană de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene, a luat măsuri immediate. Au fost montate balize și semne rutiere specificepentru a asigura minimum de siguranță pentru participanții la trafic. Circulația se desfășoară alternativ pe o singură bandă.

În continuare, pe parcursul zilei de luni, 21 iunie, măsurile de siguranță deja luate vor fi completate cu montarea de parapeți pe toată lungimea zonei afectate.
De asemena, va fi efectuată și expertiza tehnică, imediat cum condițiile meteo o vor permite, pentru a întreprinde toate demersurile necesare în vederea reabilitării drumului și redării integrale a circulației rutiere, în condiții optime.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here