Un constructor aflat în relație contractuală cu primăria Ploiești a fost amendat după ce a lăsat dezastru pe strada Apelor din Ploiești. Săptămâna trecută, vineri, 4 octombrie, viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, a efectuat verificări pe teren asupra modului în care se desfășoară lucrările de schimbare a rețelei de gaze de pe strada Apelor, unde a descoperit nenumărate nereguli.

“Astăzi, pe strada Apelor, acolo unde au loc lucrări la rețeaua de gaze, nu am găsit decât mizerie, canalizare înfundată, o lucrare nesemnalizată și un șef de șantier dispărut!”, a scris viceprimarul Ganea pe Facebook vineri.

În urma acestui control, constructorul a fost sancționat de către reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

“În data de 07.10.2019 polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal au aplicat Societății Comerciale GENERAL MPM SRL amendă de 2.500 de lei conform HCL 189/2017 pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrării de realizare a rețelei de distribuire a gazelor naturale efectuate de aceasta pe strada Apelor din Ploiești.”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Ploiești pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here