Angajați ai operatorului de salubritate Rosal au fost prinși de Poliția Locală Ploiești când aruncau deșeurile colectate în pârâul Dâmbu! Pe data de 25 octombrie 2018, un ploieștean i-a văzut pe angajații Rosal în timp ce aruncau saci cu gunoaie dintr-o mașină a operatorului pe malul și în albia Dâmbului.

Omul le-a cerut celor de la Rosal să nu mai facă acest lucru, întrucât pârâul doar ce fusese igienizat de municipalitate, dar spune că angajații Rosal l-au ignorat și l-au înjurat. Bărbatul a apelat la oamenii legii, iar la fața locului a venit un echipaj al Poliției Locale Ploiești care i-a surprins pe angajații Rosal care aruncau sacii cu gunoaie în Dâmbu. Aceștia au refuzat să se legitimeze, prin urmare agenții Poliției Locale au solicitat din partea Rosal datele angajaților care au aruncat deșeurile, explicând că în caz contrar vor fi obligați să amendeze societatea, caz în care amenda este de 60.000 lei. Reprezentanții Rosal au răspuns solicitării Poliției Locale și, pentru a evita amenda de 60.000 lei, au oferit datele angajaților care au aruncat deșeurile.

Întâmplător sau nu, în perioada aceea accesul Rosal la rampa de gunoi din Boldești Scăieni era restricționat pentru că operatorul de salubritate nu își plătise facturile către rampă. Potrivit unor surse, se pare că nu întâmplător angajații aruncau deșeurile în pârâul Dâmbu, ci pentru că Rosal nu mai avea unde să depoziteze gunoaiele.

Vezi mai jos procesul verbal al amenzii date pentru aruncarea sacilor de gunoaie în Dâmbu:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here