UPDATE. Reprezentanții Poliției Prahova au declarat că au demarat verificări imediat ce au luat la cunoștință de apariția articolului. Totodată, bărbatul înjunghiat ne-a transmis că a fost contactat de un ofițer de poliție care se va deplasa la locuința acestuia pentru a-i lua o declarație, întrucât bărbatul nu poate merge din cauza rănii pe care o are la picior.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Un bărbat susține că a fost înjunghiat în fața Spitalului Județean de Urgență Ploiești, dar că i-a fost cerut de către un doctor al unității medicale să declare că s-a automutilat! Este vorba despre un agent al societății care asigură paza la Spitalul de Urgență din Ploiești.

Acesta a povestit pentru ziarul Incomod cum au decurs lucrurile. Bărbatul susține că pe data de 17 martie, când era de serviciu, un bărbat aflat în stare de sevraj a fugit din spital. Paznicul l-a prins și a sunat la poliție, după cum fusese instruit să acționeze în astfel de cazuri. În acel moment, un bărbat cunoscut sub numele de “Bobaru” l-a înjurat de față cu polițiștii veniți la sesizare și l-a amenințat că îl omoară cu bătaia pe motiv că a chemat Poliția.

Două zile mai târziu, deși era în timpul liber, în jurul orei 14.00, bărbatul a venit din nou la spital și a mers până la baraca unde stă în timpul serviciului și, susține că Bobaru a intrat peste el, i-a dat o palmă, l-a înjurat, apoi l-a înjunghiat în picior cu un cuțit.

Bărbatul a mers la Unitatea de Primiri Urgențe, unde le-a spus asistentelor că a fost înjunghiat. În acel timp, însă, bărbatul povestește că a venit la el un anume dr. Constantinescu, acesta cerându-i și insistând să declare că s-a automutilat, în caz contrar va fi omorât atât el, cât și familia lui.

De frică, la acel moment, bărbatul a declarat ce i-a cerut doctorul. Acum, însă, la câteva zile de la incident, după ce a spus adevărul familiei și prietenilor, este decis să meargă la poliție după ce i se vor elibera toate documentele medicale. Bărbatul le-a declarat reporterilor Incomod că nu mai poate trăi în teroare, cu frică de agresorul Bobaru și de doctorul care l-a convins să mintă.

Chiar în aceste momente, joi, 21 martie, orele 13.45, potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, agresorul, care ar fi și recidivist, se află la spital, căutându-l pe agentul de pază, probabil pentru a-l determina să nu depună plângere.

Vezi mai jos fotografii cu rana bărbatului, dar și cu fișa de la urgențe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here