Organizarea evenimentelor dedicate Centenarului a lăsat de dorit în Ploiești din mai multe puncte de vedere. Pornind de la defilarea a cărei ore a fost schimbată fără ca ploieștenii să fie anunțați, până la poziționarea greșită a culorilor pe cocardele oficialităților, totul a fost un fiasco. Să nu uităm nici de cele trei fetițe care au fost puse de primarul Adrian Dobre să țină un discurs în locul său, după ce au fost puse să aștepte pe temperaturi negative, îmbrăcate doar în portul popular.

Împărțirea fasolei cu ciolan a fost o altă bătaie de joc la adresa ploieștenilor. Operațiunea s-a desfășurat în Parcul Toma Socolescu din fața Halelor Centrale, dar organizatorii nu au luat în calcul să amplaseze măcar măsuțe pentru cei care au servit o porție din mâncarea tradițională. Oamenii au fost nevoiți să își așeze farfuriile pe tufișurile din parc, sau pe statuie, iar când au terminat de mâncat au descoperit că erau insuficiente coșurile de gunoi pentru a arunca resturile, pentru că nimeni nu a luat în calcul să aducă măcar niște saci de gunoi.

Vezi mai jos imaginile:

1 COMENTARIU

  1. Bataia de joc este cuvintul de ordine in administratia publica ; indiferent de nivel . Pentru ca in functii publice au ajuns neaveniti , tilhari si imbecili . Voi astia ace continuati sa votati astfel de specimene sa nu va opriti ; votati in continuare la fel si o sa muriti singuri si uitati de lume . Copiii si nepotii vostri va vor parasi , vor pleca din tara si va vor lasa sa va balaciti in mocirla pe care o votati . In fond ce aveti de facut atita timp cit nu va folositi creierele ?! Bucurati-va ca scursurile astea sociale care sint la guvernare va maresc pensii si salarii din pix , ca va dau ( zile libere , norme de hrana , tichete de vacanta , ….. , fasole cu ciolan , ….. ) furind din rodul muncii celor care trudesc in mediul privat . Cu o moarte sinteti si voi si ei datori . Abia apoi vom putea si noi , cei care gindim si dorim altfel decit voi , sa respiram .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here