Un caz tulburător de cruzime contra animalelor a fost semnalat în Ploiești. Un copil de 13 ani a furat un câine, l-a târât legat cu o sârmă pe stradă, apoi l-a aruncat într-o curte în care se aflau alți doi câini de talie mare. 

Proprietarul câinelui care a fost furat din curte a povestit ce s-a întâmplat.

Pe data de 20 septembrie, un minor de 13 ani a pătruns în curte, de unde a luat unul dintre câini.

Proprietarul susține că băiatul a legat câinele cu sârmă de gât și l-a târât pe stradă.

Apoi, l-a aruncat într-o altă curte, unde se aflau doi ciobănești germani dezlegați.

Ce s-a întâmplat, puteți doar să vă imaginați! I-a fost satisfăcută curiozitatea. A văzut cum doi câini îl sfâșie, la propriu, pe un altul!“, a spus proprietarul.

Câinele rănit a reușit cumva să iasă din curte, pe stradă, unde a fost găsit de o altă persoană și dus la medicul veterinar. Animalul rănit grav nu a putut fi salvat.

Minorul nu poate răspunde penal pentru fapta comisă, întrucât nu a împlinit 14 ani.

Este însă cunoscut polițiștilor, fiind suspect în mai multe cazuri de tâlhărie și furturi, deși are doar 13 ani.  Copilul stă, de obicei, în zona intersecției dintre Șoseaua Nordului și Șoseaua Sudului, alături de cei care spală parbrize.

 

Proprietarul câinelui ucis speră ca aceast faptă să fie un semnal de alarmă și a ținut să mulțumească public persoanei care a găsit câinele și l-a dus la medic încercând să-l salveze, dar și polițiștilor de la Secția 1 Ploiești, pentru că l-au identificat repede pe agresor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here