Zona de sud a Ploieștiului a fost câteva nopți în beznă. Mai mulți cititori ne-au sesizat faptul că străzile laterale din Bariera București, cartierul Râfov și cartierul Nuci nu au avut iluminat public timp de trei nopți.

Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea Electrica, iar reprezentanții companiei susțin că problema a fost rezolvată joi.

“Va informam ca problema a fost remediata ieri 25.08.2022.

Defecectul aparut la instalatia de alimentare cu energie electrica  a fost remediat de echipele de servire operativa.”, au transmis reprezentanții Electrica la solicitarea ziarului Incomod.

Potrivit reprezentanților RASP, instituția subordonată primăriei care monitorizează operatorii de servicii publice, reprezentanți ai Electrica le-au transmis că avariile apar din cauza consumului foarte mare de curent electric datorat aerelor condiționate folosite de oameni. Potrivit acestora, rețeaua nu a fost modernizate și nu susține un consum foarte mare de energie, motiv pentru care apar avarii frecvente.

Joi seară, în jurul orei 22.00, mai mulți cititori din Bariera București și cartierul Nuci ne-au sesizat că străzile sunt în beznă și ne-au trimis imagini foto:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here