O femeie a fost tâlhărită, duminică seară, în Ploiești, la 50 de metri de blocul în care locuiește. Victima a fost lovită cu sălbăticie de agresorul care i-a luat geanta. Poliția a stabilit un cerc de suspecți. 

Fapta de tâlhărie a fost făcută cu o violență ieșită din comun. Femeia a fost lovită din spate, probabil cu un obiect contondent, iar apoi agresorul a lovit-o în repetate rânduri, deși era aproape inconștientă, după care i-a luat geanta.

Totul s-a întâmplat în zona Baraolt, în spatele complexului, în jurul orei 8 seara, într-un loc iluminat, la vreo 50 de metri de blocul în care locuiește femeia de 48 de ani.

Reporterii Ziarului Incomod au stat de vorbă cu o rudă a femeii agresate. 

“Venea de la serviciu și, în afară de geantă, avea o sacoșă în care luase un meniu pentru copil. A coborât din autobuz la Lămâița. Chiar înainte să ajungă acasă, la 50 de metri de intrarea în bloc, a fost atacată de la spate.

Nu și-a dat seama dacă atacatorul o urmărea. Pur și simplu a fost lovită cu ceva de la spate. Nu a apucat să vadă cine a lovit-o.

A căzut, iar apoi a fost lovită de mai multe ori, cu pumnii și picioarele.

Scena a fost văzută de cineva care a sunat la 112. Este incredibil ce se întâmplă în oraș, într-o zonă care era iluminată și atât de aproape de casă!

I-a luat geanta în care avea aproximativ 200 de lei. Ea vorbea la telefon, în momentul atacului. Telefonul nu i l-a luat”, a povestit ruda femeii agresate.

Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată. Are fractură de mandibulă și multiple traumatisme faciale. 

Poliția a stabilit un cerc de suspecți

Potrivit unor surse apropiate anchetei, polițiștii au stabilit un cerc de suspecți. Una dintre piste este aceea că agresorul ar fi un consumator de droguri, care nu are domiciliul în Ploiești.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here