Un bodyguard ploieștean a fost bătut de agenții de pază SWAT care erau responsabili cu asigurarea ordinii la gala de K1 Dynamite Fighting Show care a avut loc joi seară, 5 iulie 2018, la Sala Polivalentă din București.

Citește și VIDEO. Bodyguard ploieștean, bătut de agenții de pază la gala de K1 Dynamite Fighting Show

Ploieșteanul a luat legătura cu reporterii ziarului Incomod și a povestit cum a decurs bătaia.

“Am fost invitat la gala de K1 Dynamite Fighting Show, în București, unde am mers însoțit de mai mulți prieteni, spre sfârșitul galei am plecat să îmi iau o cafea și m-am întâlnit cu un amic care are o firmă de pază și am stat puțin de vorbă, după care am plecat înapoi spre tribună. Pe drum am fost oprit de 3 agenți ai firmei de pază SWAT care mi-au spus că nu am voie în zona respectivă și m-au pus sa merg cu ei într-o zonă mai retrasă.

În timp ce discutam am fost lovit puternic din spate de un alt agent de pază, iar după ce am încasat lovitura am încercat să mă apăr deoarece și ceilalți au început să mă lovească. După ce am încasat o serie de lovituri m-am dus în tribună unde erau prietenii mei, tot invitați și ei, cu care venisem din Ploiești. În ciuda faptului că eram lângă prietenii mei, agenții de pază au venit după mine, i-au amenințat pe prietenii mei să nu intervină și au început să mă lovească din nou.

După ce am încasat o altă serie de lovituri a apărut un alt agent de pază care părea a fi șeful lor și le-a spus agenților de pază să se oprească și mi-a spus că merge cu mine la baie să mă spăl. Imediat după ce am ajuns la baie, în timp ce mă spălam au apărut foarte multe persoane, agenți de pază printre care se aflau și civili care păreau a fi prietenii agenților. Aceștia au început din nou să mă lovească, reproșându-mi că am îndrăznit să ripostez, lovind și eu la rândul meu câțiva dintre aceștia. Unul dintre ei mi-a spus: “ce faci mă? Ai venit tu de la Ploiești să ne dai rușine?” continuând să mă lovească. Fiind foarte multi care mă loveau cu pumnii și cu picioarele, am fost nevoit să mă ghemuiesc încercând să mă apăr de loviturile pe care le primeam în zona capului. Am reușit să ies din baie, îndreptându-mă spre ieșire unde era poliția și jandarmeria.

Înainte să apuc să ies, am fost obligat să îmi scot tricoul și să mă îmbrac cu un tricou adus de ei pentru ca poliția și jandarmeria să nu observe sângele. Că să evit încă o serie de lovituri am acceptat să plec înainte de meciul final.

Am plecat direct la spital din cauză că nu vedeam aproape deloc cu ochiul stâng, mă simțeam amețit, eram aproape inconștient, m-au dus prietenii la mașină și m-au dus direct la spitalul din Ploiești, pentru a evita că aceștia sa vină după noi la vreun spital din București.

Intenționez să depun plângere penală împotriva agresorilor și a firmei de pază”, a declarat ploieșteanul pentru ziarul Incomod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here