S-a format din nou o groapă în asfaltul de pe podul de la Coca Cola, deși a trecut doar un an de când craterul a fost “peticit”. “Cârpeala” nu a ținut mult, se pare, iar șoferii fac din nou slalom pe pod pentru a nu-și rupe roțile în groapa destul de mare pentru a fi periculoasă.

Reamintim că în urmă cu doar un an, foarte mulți ploieșteni semnalau pericolul reprezentat de groapa de pe pod, iar o șoferiță, care nu era din oraș și nu a știut despre capcana din drum s-a ales cu roata mașinii ruptă. Alți șoferi au fost la un pas să producă accidente, încercând să evite capcanele de pe pod.

Acum, groapa a apărut din nou, fix în același loc. Cititorul care ne-a trimis fotografiile spune că, în plus, a mai apărut o groapă și la celălalt capăt al podului.

Vă reamintim că dacă vă avariați mașinile din cauza gropilor de pe drum vă puteți recupera sumele cheltuite pentru reparația autoturismelor de la administratorul drumului. Avocatul Daniel Gașpar a explicat pentru ziarul Incomod care este procedura prin care vă puteți recupera banii de reparații în cazul în care vă avariați mașina din cauza stării drumului.

Citește aici toate detaliile despre cum puteți face acest lucru!

Vezi mai jos imagini cu groapa de pe podul de la Coca Cola:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here