Un cititor readuce în atenție problema cozilor de la sediul Electrica! Bărbatul spune că deși pe bonul de ordine scrie că sunt trei ghișee deschise, în realitate funcționează doar două și așa a fost de fiecare dată când a încercat să plătească factura pentru electricitate.

Omul spune că a avut 26 de persoane la rând, în față, deși a venit la prima oră să plătească și că după 30 de minute de stat la coadă încă mai erau 8 persoane în fața sa. Programul începe la ora 09.00, dar pe bonul de ordine scrie că a intrat la 08.37, semn că nici ora nu este setată bine pe aparatul care eliberează bonuri de ordine.

“Ne iau și la mișto, scrie pe un panou lângă un aparat la care se poate plăti că timpul nostru este prețios, dar la aparatul acesta poate plăti doar cine are factura la el. Am întrebat dacă se mai poate plăti oriunde în altă parte la casierie în municipiul Ploiești și nu se poate, este singura casierie deschisă în tot orașul. La 260.000 de oameni sunt două casiere care încasează…”, ne-a spus cititorul, care ne-a trimis fotografiile de mai jos:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here