Continuă războiul dus în mediul online dintre aleșii locali. De data aceasta, primarul Adrian Dobre (PNL) și viceprimarul Cristian Ganea (PSD) se atacă reciproc. Cel care a criticat primul a fost primarul Dobre, care l-a atacat pe viceprimarul Ganea pentru că a fost prezent la aniversarea rafinăriei Lukoil, în timp ce ploieștenii au sesizat săptămâna trecută că în oraș miroase urât.

“După doamna Gavrilescu, domnul Ganea continuă tradiția PSD-ALDE. La finalul unei săptămâni cu zeci de sesizări de poluare, primite din partea ploieștenilor, Garda de Mediu ne spune că valorile au fost normale, iar PSD se întâlnește cu poluatorii. Și asta chiar de #ziuamondialafaramasini. Este modul în care PSD ALDE înțelege ploieștenii. Tradiția batjocurii!”, a postat Adrian Dobre pe facebook, duminică seară, 22 septembrie, alături de un print screen de pe pagina de socializare a viceprimarului (foto-dreapta).

Viceprimarul Cristian Ganea i-a răspuns luni dimineață, 23 septembrie, spunând că visteria primăriei a ajuns goală sub managementul falimentar al primarului:
“În timp ce critică prezenţa mea la aniversarea Lukoil (o companie care asigură mii de locuri de muncă la Ploieşti!), primarul Adrian Dobre se distrează la Festivalul Alfabetul Convieţuirii, pentru că poporului trebuie să îi dai pâine şi circ! Pâine nu avem deoarece visteria Primăriei a ajuns goală sub managementul falimentar al liberalului Dobre, aşa că ne-a rămas doar distracţia pe bani publici!
Un festival la care s-au vândut cu succes gogoşile liberale ale primarului Adrian Dobre… #dublamasura #liberaluladucefalimentul #ploiesti #responsabilitate #painesicirc“, a postat Cristian Ganea pe Facebook, de asemenea alături de un print screen de pe pagina primarului (foto dreapta).
Poate că cei doi ar trebui să se atace mai puțin și să lucreze împreună mai mult. Una peste alta, ambii sunt în fruntea orașului și, poate, dacă ar face echipă în loc să se atace pe Facebook, ar reuși să rezolve din problemele locuitorilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here