Prefectura Prahova a emis un comunicat de presă în care anunță faptul că a fost constituită Comisia mixtă pentru verificarea stadiului de pregătire a unităților de învățământ pentru defășurarea în bune condiții a anului școlar 2019-2020.

Iată comunicatul de presă:

 

Prin Ordin al Prefectului județului Prahova a fost constituită Comisia mixtă pentru verificarea stadiului de pregătire a unităților de învățământ pentru defășurarea în bune condiții a anului școlar 2019-2020.

Din componența acestei Comisii fac parte reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova, Direcției de Sănătate Publică Prahova, Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și ai Instituției Prefectului Prahova.

Conform Ordinului, verificările se derulează în perioada 31 august – 10 septembrie 2020 și sunt efectuate, prin sondaj, la unități didactice din toate ciclurile educaționale. Reprezentanții Comisiei vor analiza toate aspectele în conformitate cu propriile competențe și în acord cu prevederile legale în vigoare.

Integratorul rezultatelor acestor controale este Inspectoratul Școlar Județean Prahova care va întocmi un raport cu privire la verificările efectuate și pe care îl va prezenta domnului Prefectul al județului Prahova, în data de 11 septembrie 2020.

La nivelul județului Prahova, potrivit datelor centralizate de ISJ, funcționează 216 unități de învățământ cu personalitate juridică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here