gradinita noua fonduri europene ploiesti strada postei
Primăria Ploieşti a publicat detalii cu privire la proiectul european de construire a unei grădiniţe pe strada Poştei, aproape de centrul municipiului, anunţând că lucrările la noul imobil avansează rapid şi se derulează fără a afecta activitatea actualei unităţi de învăţământ din zonă.

Proiectul european se derulează în curtea actualei Grădiniţe nr. 38, de pe strada Poştei. Prima etapă vizează construirea unei noi clădiri, care, în momentul în care va fi finalizată, urmează s-o înlocuiască pe cea veche, depăşită din multe puncte de vedere.

Administraţia locală a publicat pe pagina oficială de Facebook mai multe fotografii de pe şantier.

“Lucrările la grădinița cu program prelungit pe strada Poştei nr.23 sunt în grafic. Viitorul sediu al acestei grădinițe va avea o structură cu subsol, parter şi etaj și va fi un spaţiu modern, care va asigura un cadru optim educaţional pentru copii, inclusiv prin pregătirea continuă a personalului didactic şi auxiliar. Realizarea noii construcții pentru Grădinița de copii cu program prelungit nr. 38 se realizeaza fără a se afecta funcționarea normală a grădiniței existente, pe perioada executării lucrărilor la noua clădire”, a transmis Primăria Ploieşti.

Proiectul este finanţat din fonduri europene, cu o cofinanţare asigurată de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here