fbpx
duminică, decembrie 10, 2023
spot_img

FOTO – Cum arată noul centru de radioterapie oncologică pe care îl construieşte Primăria Ploieşti

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Primăria Ploieşti a anunţat joi că a inspectat stadiul lucrărilor la noul centru de radioterapie oncologică din curtea Spitalului Municipal, precizând că stadiul execuţiei este în grafic.

„Proiectul laboratorului de radioterapie din cadrul Spitalului Municipal Ploiești este în grafic. Laboratorul de radioterapie va determina creșterea calității serviciilor medicale pentru ploieșteni, prin realizarea de condiții optime de investigare, diagnosticare și tratament, fără să mai fie necesar efortul deplasării pacienților către alte centre similare din județele limitrofe”, anunţă Primăria Ploieşti, într-un comunicat de presă transmis joi.

„În prezent, se derulează toate demersurile necesare echipării centrului de radioterapie cu echipamente medicale performante, unitatea sanitară amintită fiind în administrarea Primăriei Municipiului Ploiești. Reprezentanții municipalității colaborează eficient cu toate părțile implicate în finalizarea cu succes a proiectului respectiv”, se mai menţionează în comunicat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img