fbpx
luni, decembrie 4, 2023
spot_img

FOTO – Cum va arăta noul campus UPG Ploieşti, pe care universitatea vrea să-l construiască printr-un proiect european de 30 de milioane de euro

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
UPG Ploieşti va depune un proiect european estimat la 30 de milioane de euro cu tot cu TVA pentru construirea unui nou campus tehnologic, în baza unui parteneriat alături de Consiliul Judeţean, OMV Petrom şi Liceul „Lazăr Edeleanu”.

Consiliul Judeţean a aprobat depunerea proiectului european în cadrul PNRR, valoarea totală a investiţiei ajungând la aproape 150 de milioane de lei, echivalentul a puţin peste 30 de milioane de euro.

Noul campus universitar ar urma să fie construit la Tătărani şi va include locuri de cazare, bază sportivă, locuri de relaxare şi agrement, laboratoare cu dotări ultramoderne şi clădiri administrative.

- Reclamă -

În acest sens,  CJ Prahova a depus proiectul „Consorțiu Academic Mehedințeanu Petroleum – PH01CAMP” (Componenta C15: Educație, Reforma 4: Creearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior, Investiția 6 dezvoltarea a minimum 10 consorții regionale și dezvoltarea și dotarea a minimum 10 campusuri profesionale integrate).

Investițiile în construirea campusurilor profesionale integrate pentru învățământul profesional și tehnic, pentru acces la educația bazată pe inovație, creativitate și specializare inteligentă, vor conduce la întărirea legăturii cu mediul economic și social, menţionează CJ Prahova, într-un comunicat de presă transmis marţi. Astfel, vor fi impulsionate și diversificate tipurile duale de formare profesională.

T

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img