Primăria municipiului Ploiești dezamăgește cetățenii și de sărbătorile de iarnă din 2018!

Reamintim că și în anii precedenți, ploieștenii au fost unii amuzați, alții dezamăgiți de figurinele folosite pentru sărbătorile de iarnă, de la statui asemănătoare cu personajele din filmele de groază până la pinguini care nu au nimic în comun cu sărbătorile de iarnă.

Anul acesta ploieștenii au parte de aceleași figurine ca în 2017, doar că mai murdare, lucru sesizat de mai mulți oameni care s-au amuzat pe rețelele sociale că nici măcar nu au fost curățate de praful și mizeria depuse. În timp ce se desfășoară operațiunile de montare ale figurinelor, cititorii noștri au surprins în imagini ornamentele căzute sau așezate în poziții pe care unii le-au considerat de-a dreptul indecente.

Iată în dreapta o imagine care a fost postată pe Facebook și despre care oamenii au făcut glume cum că Moș Crăciun ar fi fost beat și a căzut în tufe.

Următoarea imagine a fost postată pe Facebook, iar unii oamenii au considerat că poziția în care se află Moș Crăciun și îngerașul ar insinua un act sexual:

 

 

 

 

 

Ulterior, alți oameni au folosit cele două imagini insinuând că Moș Crăciun ar fi căzut, fiind extenuat.

Iată mai jos câteva imagini cu figurinele poziționate în fața noului sediu al Primăriei Ploiești, despre care oamenii spun că sunt murdare, dar și că ar fi mascote pentru Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă:

Reamintim că nu este primul an când sărbătorile în Ploiești sunt prilej de glume din partea oamenilor. În 2015 cetățenii au fost oripilați de figurina fecioarei Maria care a ieșit cel mai mult în evidență, fiind improvizată o păpușă înfricoșătoare, ca din filmele de groază.

Citește și Figurina Fecioarei Maria din centrul orașului, asemănată cu un personaj din filmele de groază. FOTO

În 2017, primăria a folosit pe post de decorațiuni de iarnă niște pinguini care nu au absolut nicio legătură cu Crăciunul și cu Moș Crăciun, dar care au fost puși în fața Primăriei. După ce oamenii au semnalat că pinguinii n-au nicio treabă cu sărbătorile de iarnă, figurile au fost mutate într-un sens giratoriu și într-un parc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here