Picu Apostol Roman, viceprimarul orașului Galați, a postat mai multe fotografii făcute în camerele unui hotel în care au stat în carantină persoane venite din străinătate. 

Viceprimarul a postat fotografii făcute înaintea sosirii persoanelor și după plecarea lor.

Așa arătau camerele înainte:

Persoanele care au stat în aceste camere le-au devastat pur și simplu în cele 14 zile de carantină.

Și nu doar atât. Au lăsat în urmă mizerie de nedescris. Coji de semințe pe jos, mormane de caserole cu mâncare stricată, mucuri de țigară în mobila nouă, tot ce pot lăsa niște indivizi pentru care nimic, dar absolut nimic din ce ține de curățenie, civilizație, bun simț și lege nu contează.

Viceprimarul a precizat, într-un răspuns la zecile de comentarii primite la potsrea sa, că persoanele care au devastat camerele sunt înregistrate la DSP și că speră că se va găsi o modalitate prin care să fie trașe la răspundere.

Toate cheltuielile legate de cazare și hrană sunt suportate de stat.

Vom vedea care ar fi posibilitățile legale de a-i trage la răspundere. Din păcate ordonanțele acestea militare sunt incomplete. Ele dau numai drepturi acestor oameni“, a scris viceprimarul Galațiului pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Nu este adevărat ceea ce afirmați, există răspunderea civila delictuală și după caz chiar cea penală (pentru distrugere)… cu latura civila alăturată cauzei.Aveți datele lor personale, făceți-le o notificare / somație de plată a daunelor (pagubelor) provocate, după care fie declanșați procedura în civil , fie făceați sesizare penală împotriva lor în rem , urmând ca ancheta să stabilească care dintre cei cazați sânt responsabili și vinovați.Chemați în garanție inclusiv autoritățile statului cu care ați încheiat contractele…nu este exclusa nici posibilitatea recuperării prejudiciilor pe calea Ordonanței de Plata ( deși ar fi o procedura mult mai ușoară și rapidă de executat , aici este mai delicată,, problema” fiindcă trebuiesc studiate și valorificate clauzele contractuale pentru fiecare situație / unitate de cazare în parte, în primul rând pentru a vedea dacă se poate aplica aceasta procedura simplificată ). În altă ordine de idei, dacă nu aveți distrugeri reale și mari/evidente ( faptul că v-au lăsat caserole cu mâncare stricată și pătat cearceafuri ori mucuri de țigară pe mobilă… fără să ți-o ardă sau păteze / degradeze astfel… nu înseamnă ,, distrugeri”, ci faptul că ați cazat animale în loc de oameni ) lăsați-o și voi mai moale cu vrăjeală de partid (e) , fiindcă ați făcut destui bani cu carantinații ( fără ei nu aveați nici pe jumătate clienți…la preturile pe care le-ați primit de,, la stat” / 230 + 70 = 300 lei / zi … adică din banii noștri, inclusiv a celor carantinații ).V-ați umplut de bani și prosperați parazitare de pe urma nenorocirilor exploatate și provocate de mafiile care au acaparat ,,Romanistanul”, dar ați mai vrea să jumuliți și niște bani de pe ,, distrugeri închipuite” după cum,, presimt” eu.Capisci ?

  2. P. S. Există posibilitatea,, de a fi atacat”de cei a ale căror interese le lezez prin expunerea publică, deși eu consider ca am fost franc și direct la obiect Dacă vreunul dintre voi ține să mă atace… trebuie să știe mai întâi de toate faptul că,, sânt uns cu toate alifiile”. Prin urmare, înainte să debitați vreo tâmpenie împotriva mea (a celor susținute de către mine) răspundeți pe scurt la 2 întrebări, care vă vor deconspira adevăratele intenții : 1. Aveți încheiată asigurare pentru unitățile de cazare ? 2. Corespunde adevărului faptul ca la / în bilanțul contabil aveți posibilitatea de a introduce la
    ,, capitolul pierderi ” (casare) inclusiv obiecte / bunuri (și mijloace fixe) de inventar precum lenjeririe,veselă, electrice-electronice, piese de mobilier s.a.m.d.(inclusiv forfetare) care dealtfel sânt de așteptat a fi degradate în timp având în vedere specificul business-ului ? Prin urmare exista posibilitatea reala de a pune totul în spinarea carantinaților și a încasa voi astfel valoarea lor de 2 ori… Aici trebuie să aivă mare grijă autoritățile-instituțiile statului cu voi (acelea necorupte… dacă mai există așa ceva) fiindcă sânteți și voi de asemenea unși ,, cu toate alifiile” dar în sens invers / opus decât am folosit eu expresia ( înțelesul / sensul ei ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here