Paraschiv Nicolae Emanuel, unul dintre controlorii societății Transport Călători Express S.A., a depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu privire la concursul prin care Alexandri Nicolae a devenit directorul operatorului de transport public în comun! Potrivit acestuia, încă de la momentul la care Alexandri Nicolae s-a înscris la concurs se știa că îl va câștiga, fiind un concurs “aranjat”. În replică, Alexandri Nicolae spune că respectivul concurs s-a desfășurat fiind respectate prevederile legii și că Paraschiv va răspunde pentru afirmațiile sale calomnioase, precizând că acesta are deja mai multe probleme penale.

Paraschiv Nicolae Emanuel susține că l-a felicitat personal pe Alexandri Nicolae în sediul PNL pentru câștigarea concursului încă de când s-a înscris, fiind un lucru cunoscut de mai multe persoane faptul că urmează să câștige concursul.

“Aceste aspecte sunt știute și de Fieraru Costin, dar și de alți angajați TCE. Fieraru Costin este șef serviciu transport electric și a candidat și el la funcția de director și la un moment dat se va vehicula că el va fi director TCE, el fiind membru PNL Boldești. Dețin probe în acest sens pe care le voi pune la dispoziția anchetatorilor. Ce am scris în această plângere este adevărul. Ca o ironie la adresa lui, aș mai zice că țin cu veterinarii și vreau să înceteze castrările de cotoi și de câini la TCE. Pentru cei care nu știau, Nae Alexandri a fost veterinar la început”, a declarat pentru ziarul Incomod Emanuel Paraschiv.

În replică, directorul TCE Alexandri Nicolae spune că atunci când a candidat pentru post concursul s-a desfășurat cu respectarea prevederilor legale și că Emanuel Paraschiv va răspunde pentru afirmațiile sale și că minte atât cu privire la “aranjarea concursului”, cât și cu privire la felicitările pe care i le-ar fi adresat în sediul PNL. Nicolae spune că l-a cunoscut pe Paraschiv de abia după ce a început să lucreze la TCE. Totodată, directorul TCE a precizat și că Paraschiv are o plângere pentru înșelăciune formulată de către societate și un dosar penal pentru că ar fi bătut un călător dintr-un autobuz în timpul serviciului.

“Din punctul meu de vedere, are dreptul să facă orice plângere vrea, oriunde. Concursul s-a desfășurat conform legii, a fost asistat de o firmă independentă, pe care n-am ales-o eu, a fost o firmă selectată de către Consiliul de Administrație. Concursul a fost organizat de către CA-ul societății. El la momentul acesta este în cercetare disciplinară, are o plângere depusă pentru înșelăciune adusă societății, are un dosar penal la Secția 4 Poliție pentru acte de violență în timpul serviciului asupra unui călător de etnie rromă, el fiind controlor. E dreptul lui să declare orice, dar va răspunde pentru declarațiile respective, voi vedea ce plângere e, dacă o să fiu chemat, dacă se va da curs plângerii nu e nicio problemă, nu mă simt în niciun fel emoționat de aceste lucruri pentru că sunt de părere că nu s-a petrecut nimic ilegal, toate procedurile s-au desfășurat conform legii. El este foarte ironic, m-a făcut veterinar, grăjdar, în toate felurile. Nu are cunoștințe despre CV-ul meu, nu sunt veterinar la bază.”, a răspuns Alexandri Nicolae.

Vezi mai jos foto-document cu plângerea formulată de Emanuel Paraschiv la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu privire la concursul pentru postul de director al TCE:

1 COMENTARIU

  1. Decat sa să judece pentru calomnie nu mai bine ar mai da odată concursul cu un juriu imparțial. Asa și-ar putea dovedi capacitatea de conducere și ar dovedi ca funcția nu este un bonus politic…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here