Ploieștenii lăsați de Rosal cu gunoiul neridicat la timp pot solicita despăgubiri sau compensații și pot contesta facturile. 

Este de notorietate faptul că Rosal nu respectă graficul de colectare a deșeurilor menajere în Ploiești, atât la platformele de la blocuri, cât și în zonele cu case.

Nemulțumirea ploieștenilor a atins cote maxime, iar unii dintre ei au amenințat operatorul de salubritate cu plângeri penale, fapt semnalat de Ziarul Incomod.

DETALII AICI: FOTO: Ploieștenii vor banii înapoi de la Rosal, pentru gunoiul neridicat. Operatorul, amenințat cu plângeri penale

Potrivit unui comunicat emis de Primăria Ploiești, operatorul Rosal a fost sancționat de ADI Deșeuri Prahova pentru nerespectarea graficului de colectare.

În ceea ce-i privește pe ploieștenii lăsați cu gunoiul la geamurile blocului sau la poartă, aceștia pot cere compensații de la operatorul de salubritate sau pot contesta facturile emise de acesta.

Rosal desfășoară activitatea de colectare a deșeurilor menajere din Ploiești în baza contractului semnat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Prahova, structură a Consiliului Județean Prahova care gestionează acest contract.

Ploieștiul face parte din zona 2-6, alături de alte 35 de localități. În Adunarea Generală a ADI, Ploieștiul are un singur vot, la fel ca celelalte localități prinse în contract.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here