În urma propunerii președintelui Consiliului Județean Prahova de preluare de către RASP Ploieşti a prestării serviciului de termie de la CET Brazi, Primăria Municipiului Ploiești a formulat un răspuns negativ, motivul fiind încălcarea prevederilor art. 28 alin. 3 din Legea 51/2006, având în vedere că RASP nu derulează în prezent proiecte cu finanțare europeană.

De altfel, reprezentanții primăriei susțin că au existat discuții și cu juriștii şi specialiștii în domeniul achizițiilor publice din cadrul primăriei pentru a găsi cadrul legal prin care se poate face o astfel de preluare.

Reamintim că ploieștenii nu au apă caldă de patru zile, fapt pentru care oamenii au ieșit în stradă astăzi, în semn de protest. Citește și:

https://www.ziarulincomod.ro/video-ploiestenii-au-iesit-in-strada-sa-ceara-apa-calda-sefii-consiliului-judetean-au-spalat-putina/

De asemenea, Horia Tiseanu, directorul ADI Termo, a demisionat. Cererea de demisie a fost semnată astăzi, 4 august, iar contractul ar urma să fie desfăcut din 5.

https://www.ziarulincomod.ro/horia-tiseanu-demisionat-de-la-conducerea-adi-termo-prahova-surse/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here