Consiliul de Administrație al SGU Ploiești îl acuză pe primarul Adrian Dobre că a împins societatea în pragul dezastrului. 

Într-o adresă înregistrată la Primăria Ploiești, pentru Adrian Dobre, Consiliul de Administrație îl înștiințează pe primar că neplata unei facturi  de 1.022.366 de lei aferentă lucrărilor prestate în perioada 1-15 octombrie a obligat să SGU să solicite reeșalonarea datoriilor la stat, ceea ce atrage după sine majorarea ratelor.

 

Membrii Consiliului de Administrație atrag atenția mai mai au voie la o singură procedură de acest fel, apoi urmând ca, în cazul în care situația se repetă, să piardă  bunurile gajate.

Neplata la timp a facturii amintite a avut repercusiuni și asupra angajaților care, din această cauză, nu și-au primit drepturile salariale.

 

CA-ul de la SGU Ploiești amintește că este prima dată când societatea nu primește un buget corect.

În încheiere, primarul Adrian Dobre este atenționat asupra declarațiilor pe care le face cu privire la SGU Ploiești, Consiliul de Administrație fiind de părere că toate aspectele semnalate în adresă au adus societatea în pragul dezastrului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here