Ploieștenii au primit scrisori din partea primarului Adrian Dobre în care sunt informați pe tema serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție. Scrisorile poartă antetul primăriei Ploiești, dar în subsol este specificat că au fost tipărite și distribuite cu sprijinul colegilor din PNL, nu din fonduri publice. Chiar și așa, scrisoarea s-a dovedit a conține încă din primele rânduri minciuni menite să-i spele imaginea primarului Dobre.

Primarul Adrian Dobre susține în scrisoare că pentru serviciile DDD contractul trebuia încheiat în 2015 de administrația PSD, dar că chiar și după un an de zile, când a preluat mandatul de primar în 2016, nu era demarată vreo procedură pentru această licitație și că decizia sa a fost să facă primii pași pentru organizarea licitație.

Un document intrat în posesia redacției Incomod arată, însă, că primarul minte! Într-o adresă emisă de Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești cu privire la contractul pentru serviciile DDD se arată că: “în anul 2015 în luna decembrie a fost aprobată o documentație pentru a fi demarată procedura de licitație publică pentru activitățile de dezinsecție, deratizare, dezinfecție prin concesiune, dar aceasta nu a mai fost realizată ca urmare a refuzului din partea Direcției Economice din cadrul Primăriei Municipiului Ploiești”.

Iată cum primarul minte cu nerușinare ploieștenii, probabil din goana de a acumula capital de imagine și de a da vina pe adversarii politici. Probabil că primarul se crede deja în campanie electorală și minte, spunând că atunci când a preluat mandatul administrația PSD nu demarase proceduri pentru licitație, deși documentul RASP arată că era deja aprobată documentația pentru demararea procedurii.

Iată mai jos documentele:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here