30 de demisii au fost depuse până la această oră la sediul PSD Prahova, după ce Donald Constantin, vicepreședinte al organizației municipale, a anunțat că părăsește partidul din cauza modului în care au fost întocmite listele pentru alegerile parlamentare. Constantin a anunțat că organizația municipală este nemulțumită de faptul că nu s-a ținut cont de opțiunile membrilor săi în alegerea candidaților.

Cele 30 de demisii depuse până la această oră aparțin lui Donald Constantin, adjunctului său de la SGU, Mihail Păun, artistului Cezar Ouatu, dar și unor președinți de organizații. Însă, doar cea a lui Donald Costantin a fost înregistrată, restul fiind doar depuse la partid, fără a primi număr de înregistrare din partea organizației.

Iată mai jos documentele:

1 COMENTARIU

  1. […] 30 de demisii au fost depuse până la această oră la sediul PSD Prahova, după ce Donald Constantin, vicepreședinte al organizației municipale, a anunțat că părăsește partidul din cauza modului în care au fost întocmite listele pentru alegerile parlamentare. Constantin a anunțat că organizația municipală este nemulțumită de faptul că citește toată știrea… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here